[Klikk her for å laste ned Påmeldingsskjema]

Det er en glede å kunne invitere Stjørdals lag og organisasjoner velkommen til påmelding av aktiviteter og/eller salgsbod under årets Stjørdalsdager. I 2016 tar Stjørdalsdagene plass i perioden 11.-21.08 med en hel serie flotte begivenheter og arrangement. Aktiviteter kan meldes inn for hele perioden og salgsbodområdet er åpent fra 15.-21.08. Her kan man melde seg på enkeltdager eller hele perioden. Og vi kan allerede nå love at det blir en rekke aktivteter som vil trekke folk til sentrum i denne skolestart uken. Det blir det liv og røre! En unik mulighet for å vise Stjørdals befolkning hvem vi er og hva vi gjør!

 

Største nyheten er at på lørdag spiller Stage Dolls på Prestmoen kulturpark sammen med to legendariske band fra Stjørdal fra Sphinx og Airport som har slått seg sammen i ett fantastisk band med navnet 50/50, som i sammen med Stage Dolls avslutter med felles låter både fra Stage Dolls og Sphinx! Teaterkompaniet «På Jordet» presenterer historien om bestevennene Stum og Lydia i Lokstallen. Det blir galskap når Stum mister stemmen. Da trenger de all den hjelp de kan få.


Mandagen starter med internasjonalt marked på Torget og i Gågata. Tirsdag er det gratis konsert på Torget.. Og om ettermiddagen er det klart for Barne-OL på Øverlands Minde for 41. gang arrangert av Stjørdal Friidrettsklubb.

 

Onsdag er det også Torget og Gågata som er utgangspunkt for «Seniorenes Dag» der Jan Borseth spiller opp til dans i regi av Stjørdal Seniorforum. Onsdags kveld er det duket for nyskapningen ”Fra kjeller´n til Kimen”. Eirik Halstadtrø som også er et tidligere medlem av Halsen skolekorps vil sammen med Fridtjof Johansen tilby en spennende kveld i Kimens Vektersal. Her får publikum høre musikalske godbiter fra flere av Stjørdals kjellerband. Årets ”Fra kjeller´n til Kimen” har fått undertittel; VættskræmtUndergrunn. Aktørene som stiller på scenen er dog ikke vættskremt men derimot veldig klar for å gi deg en heftig aften i Kimen kulturhus.

 

Torsdag går vi vel 30 år tilbake i tid «Stjørdalsdagene Anno 1985» i regi av Veteran Motorsykkel Club. Stjørdal museum Værnes fyller 60 år i år! Og museet vil alle dager under Stjørdalsdagene ha sommerutstillingen «Er det noe å samle på?» der man viser frem Martin Moes samlinger. Prestegårdskeféen vil også være åpen. Siste søndag under Stjørdalsdagene tar museet oss med på en spenende vandring i Værnes kirke der vi kan stå under Norges eldste tak!

 

På Leirfall i Hegra vil Bergkunstmuseet tilby gratis guidet tur 3000 år tilbake i tid på Nord-Europa sitt største helleristningsfelt.

 

Fredag er dagen for unge talenter under arrangementet «Talent-I-Gata». Talent-I-Gata er et nytt arrangement i Gågata og på Torget. Det blir et stort underholdningsshow fra unge lovende artister. Et eget husband er dannet med elever fra musikklinjen på Ole Vig Området blir fylt med boder fra lag og foreninger som har salg og kreative aktiviteter.Og da er alt klart for å glede seg til en fengende avslutning av Stjørdalsdagene 2016.

 

Stjørdalsdagene fremstår i år i en ny drakt der lørdag 20. august står sentralt. Dette er også dagen for å markere at det er ett år siden Kronprins Haakon åpnet Kimen 21. august 2015. Denne Superlørdagen blir det opptredener med både nasjonal og lokale artister. I tillegg har vi lyktes i å samle både barne- og voksenkorps til et felles opptog med en heftig felles avslutning som vi kommer nærmere tilbake til. Kimen vil ha fri entré til sine arrangement på dagtid kl 11-15. På kveldstid blir det storstilt feiring med flere konserter.

 

Sykkelritt har vært et fast innslag under Stjørdalsdagene. «Stjørdalsdagene Grand Prix» blir arrangert på avslutningsdagen søndag 21. august av Stjørdals-Blink Sykkel. Da blir det også avviklet den tradisjonsrike fiskekonkurransen ved Stjørdal Jeger- og Fiskerforening.

 

Vi ser veldig frem til at flest mulige vil være med å løfte Stjørdalsdagene 2016 til nye høyder!

 

Igjen, velkommen til å delta på denne tradisjonsrike festivalen som vi er sikre på vil gi god profilering samt gode inntjeningsmuligheter. Fyll ut det enkle vedlagte skjemaet og bli med! Vi gleder oss!  Merk: Plassering av boder skjer etter «første-mann-til-mølla» prinsippet; altså, de først påmeldte vil få tildelt de mest lukrative plassene.


[Klikk her for å laste ned Påmeldingsskjema]


Del på FB