Skriv ut

Program

Arrangement 

Tittel:
Feiring av ett-års dag for Kimen
Når:
20.aug.2016    Kl.11.00 - 00.00
Hvor:
Kimen kulturhus - Stjørdal
Dag:
Lørdag 20.aug

Beskrivelse

SUPER-LØRDAG med opptredener med både nasjonal og lokale artister. Vi kan skilte med korpsfestival, Street Parade, åpent hus på Kimen Kulturhus mellom kl 11 og 15 med fri entré.

Bursdagsfeiringen tar i bruk hele Kimen. Hele dagen blir det gratisforestillinger i Vektersalen, aulaen i biblioteket og i galleriet. Det vil være en utescene foran huset og i kinosalene vises høydepunktene fra åpningen for et år siden flere ganger i løpet av dagen. Fosseduren, NRK-profilen Håvard Paulsen som mange kjenner fra Barne-TV kommer sammen med mange fler.

På kveldstid fra klokken 19:00 blir det storstilt feiring på rød løper med en hel serie  konserter med blant annet Frode Alnæs.

Detaljert program kommer! Sjekk ut teaseren som er sluppet i Stjørdalens Blad

 Arena

Kimen kulturhusMap
Arena:
Kimen kulturhus   -   Webside
Gate:
sandgata 15
Postnr:
7500
Sted:
Stjørdal

Beskrivelse

Kimen Kulturhus - mulighetenes arena!

 

Kimen Kulturhus skal være et hus for alle. Vi ønsker å være en viktig møteplass for Værnesregionen hvor det frivillige og profesjonelle kulturlivet kan blomstre. Her skal det være et bredt spekter av kultur – hele året.

 

I Kimen Kulturhus finner du et nytt og moderne bibliotek, og et Newton-senter som skal stimulere nysgjerrigheten. I hjertet av lobbyen ligger Kafé Kulissen hvor du kan nyte en kopp kaffe og ta en matbit, eller kjøpe noe i kiosken før du går inn og ser en film i en av våre tre kinosaler. I Carbon fritidsklubb er det rock`n roll, og en kirke, konsertsaler, dansesaler, galleri og møterom inviterer til engasjement og fellesskap uten grenser!

 

 

 

Fakta om huset:

Åpnet:
21. august 2015 av H.K.H. Kronprins Haakon Magnus

Eier:
Stjørdal kommune v/ Stjørdal Kulturutvikling AS

Arkitekt:
Reiulf Ramstad Arkitekter, Lusparken Arkitekter og JST Arkitekter

Entreprenør:
Skanska

Kostnad: 717 millioner

Areal: 15.700 kvm (inkl. p-anlegg 4.100 kvm)