Skriv ut

Program

Arrangement 

Stage Dolls Prestmoen Kulturpark
Tittel:
Stage Dolls Prestmoen Kulturpark
Når:
13.aug.2016 - 14.aug.2016    Kl.21.00 - 02.00
Hvor:
Prestmoen kulturpark - Stjørdal
Dag:
Lørdag 13.aug

Beskrivelse

 

Stage Dolls dukker opp på kulturparkens scene lørdag 13. august. De er et Trondheimsbasert band som bør være velkjent for publikum etter flere tidligere opptredener i Kulturparken. De hadde sin storhetstid på 80-tallet, da de sto på randen av et større gjennombrudd i USA med plater som Soldier’s Gun, Commandos og Stage Dolls. Men de har vært et aktivt og populært plate- og liveband i Norge fram til i dag.

En stor nyhet er at to legendariske band fra Stjørdal, Sphinx og Airport, har slått seg sammen i ett fantastisk band med navnet 50/50. Stage Dolls og 50/50 vil spille felles låter både fra Stage Dolls og Sphinx!

 

 

 


Arena

Prestmoen kulturpark
Arena:
Prestmoen kulturpark   -   Webside
Sted:
Stjørdal

Beskrivelse

De første festivalene ble arrangert i et idyllisk område ved ved Stjørdalselva. Området var ikke tenkt å bli permanent. Stjørdal Arrangement AS som står bak alt dette er nå godt i gang med etableringen av Prestmoen Kulturpark, et større område ca. 3 km. øst for Stjørdal sentrum beregnet for underholdning, rekreasjon og fritid. Her er det grei adkomst og rikelig med parkering, i det hele et svært publikumsvennlig område. Fra og med 2009 ble Nostalgifestivalen lagt til Prestmoen Kulturpark. De siste årene har den blitt byttet ut med andre arrangement.